na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Rent a car Beograd

Rent a car Beograd je usluga iznajmljivanja vozila na određeni period vremena. Ova usluga omogućava klijentima da iznajme vozilo za privatan ili poslovni put, turističke svrhe ili bilo koju drugu svrhu koja zahteva prevoz s jednog mjesta na drugo. Rent a car CITIZEN Beograd nudi različite vrste vozila, od malih automobila do luksuznih vozila, koja mogu biti dostupna na sat, dan, nedelju dana ili duže.

Rent-a-car Beograd - CITIZEN

Klijenti moraju da ispune određene uslove, kao što su posedovanje vozačke dozvole i kreditne kartice, a plaćanje za iznajmljivanje vozila se radi na osnovu cenovnika i vrste vozila. Rent-a-car usluge u Beogradu su sve popularnije, a CITIZEN Rent-a-car teži održavanju konkurentnih cena i ažuriranju svoje ponude u skladu sa potrebama klijenata.

Rent-a-car vozilo iz voznog parka CITIZEN Rent-a-car Beograd možete preuzeti na jednoj lokaciji, a po dogovoru ostaviti na više lokacija u Beogradu, na osnovu prethodnog dogovora o preuzimanju vozila.

Dodatna oprema koju možete iznajmiti prilikom najma vozila sigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe, a u slučaju da imate posebne zahteve, ljubazno osdoblje CITIZEN Rent-a-car-a će učiniti sve da vam izađe u susret.