na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Najam vozila do aerodroma

Usluge » Najam vozila do aerodroma

Ako vam je potreban najam vozila sa ili bez vozača za prevoz do aerodroma, na raspolaganju vam je CITIZEN Rent-a-car usluga najma vozila sa vozačem ili samo najma vozila. Ukoliko želite, kod nas možete iznajmiti rent-a-car vozilo i koristiti ga za prevoz do aerodroma u Beogradu gde ga možete predati našem službeniku, na osnovu prethodnog dogovora.

Ako se opredelite za najam vozila sa vozačem, možemo za vas obezbediti luksuzne automobile, standardne automobile, kao i kombi vozila sa vozačem ukoliko se radi o većoj grupi putnika koji idu na aerodrom u Beogradu ili im treba prevoz od aerodroma do nekog mesta u Srbiji.

Prevoz do aerodroma - CITIZEN Rent-a-car

CITIZEN Ren-a-car Beograd nudi i dodatne pogodnosti i usluge, kao što su doček na aerodromu, pomoć oko prtljaga ili drugi personalizovani aranžmani. Pozovite nas i raspitajte se o ovim opcijama koje smatrate važnim.

Da biste rezervisali automobil sa vozačem za transfer do aerodroma, potrebno je da nam navedete detalje o vašem letu, uključujući vreme dolaska ili odlaska, broj putnika i destinaciju na koju idete. Ove informacije nam pomažu da u skladu sa situacijom ponudimo najviši kvalitet usluge.

Preporučljivo je da unapred rezervišete uslugu prevoza do aerodroma, posebno tokom perioda godišnjih odmora. Ranija rezervacija obezbeđuje dostupnost usluge i nesmetan početak ili kraj vašeg putovanja.