na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Kombi prevoz Sarajevo

Kombi prevoz » Kombi prevoz Sarajevo

Kombi prevoz Beograd-Sarajevo-Beograd

Cena: 40 EUR (jedan smer)

 

     

CITIZEN Rent a Car nudi povoljan i udoban kombi prevoz na relaciji Beograd-Sarajevo-Beograd. Kombi prevoz u Bosnu i Hercegovinu je jedna od novijih usluga koju pružamo našim klijentima, a organizuje se na zahtev putnika. Vreme polaska se usklađuje sa rezervacijama, što ovu vrstu prevoza čini veoma fleksibilnom i traženom. Kombi prevoz u Sarajevo se vrši po principu od vrata do vrata, tako da nema čekanja, nošenja prtljaga i organizacije dodatnih prevoznih sredstava do krajnje destinacije.

Kombi prevoz Beograd-Sarajevo

Rezervacija kombi prevoza do Sarajeva

Rezervaciju mesta u kombi prevozu putnika iz Beograda u Sarajevo i obratno možete izvršiti pozivom na telefon, porukom na Viber ili WhatsApp, kao i putem e-maila. U svakom slučaju, neko od našeg ljubaznog osoblja će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Istovremeno će vam biti poznate sve informacije u vezi polaska, kao i okvirno vreme pristizanja na željenu adresu.

Za rezervaciju povratne vožnje na relaciji Beograd-Sarajevo-Beograd nudimo i dodatne pogodnosti po pitanju cene prevoza.

 

     

Prevoz organizovanih grupa do Sarajeva

Kombi prevoz organizovanih grupa putnika u Sarajevo (grupe koje polaze sa iste adrese i putuju do iste adrese) organizuje se malo drugačije. Za organizovane grupe putnika nudimo mogućnost odabira tačnog vremena polaska, kao i povoljnosti u pogledu cene kombi prevoza do Sarajeva ili Beograda.